Doe mee, meld je aan en win

Een vlaggenparade tijdens de officiële opening van ons vernieuwde winkelcentrum, een ontbijt met de buurt, een swingende bingo of een wijnproeverij langs de ondernemers? Iedereen is welkom om gezellig te komen winkelen (vrijdag 18 oktober KOOPAVOND) en een kijkje te komen nemen tijdens de spectaculaire opening. Maar meedoen is nog leuker! Wie zich van te voren aanmeldt maakt kans op het winnen van een jaar gratis autorijden.

vrijdag 18 oktober

18.00 uur - Koopavond in Winkelcentrum Colmschate

19.15 uur - Officiële opening door burgemeester Ron König

Kom winkelen en kijken! Op het centrale plein geeft de burgemeester het startsein voor een feestelijke parade die je niet wilt missen. Zelf, met jouw club of vereniging, meelopen met de parade? Geef je hier op.

zaterdag 19 oktober

Ontbijt! We trappen om 10.00 uur af met een gezamenlijk ontbijt. Schuif aan bij de lange tafels door het winkelcentrum waar buurt en bezoeker samenkomen. De ondernemers van Winkelcentrum Colmschate vullen je buik met producten uit hun winkels. Gezellig samen smullen!

Speel bingo! Vanaf 13.00 uur start er ieder uur een interactieve en swingende bingoshow. Drie rondes van ongeveer 20 minuten waar je kans maakt op heel veel leuke prijzen! Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen de kleintjes zich laten schminken en kun je zomaar een heuse ballonnenclown tegen het lijf lopen.

Proost samen! Vanaf 15.30 uur kun je op het centrale plein jouw wijnglas ophalen. Ruim 30 ondernemers nodigen je van harte uit om bij hun winkel langs te komen. Er worden diverse wijnen geschonken en op sommige plekken wordt er een lekker hapje bij geserveerd. Er is uiteraard een strikt Nix-beleid, leuk te weten, er wordt ook alcohol-vrij geschonken.

Meld je op de tab vlaggenparade aan als je wilt meelopen met de parade tijdens de koopavond op vrijdag 18 oktober. Geef je hieronder op voor de festiviteiten op zaterdag 19 oktober.

Ik doe zaterdag 19 oktober graag mee!